Hoe mooi zou het zijn als je meer van je bezoekers zou weten? Niet alleen waar ze vandaan komen en wat ze bekeken hebben, maar juist welke bedrijven het zijn. LeadElephant geeft je de informatie die je nodig hebt om het bedrijf dat je website bezoekt te benaderen en als klant aan te sluiten.

Wat is LeadElephant precies?
LeadElephant is een softwareproduct dat is gespecialiseerd in het herkennen van zakelijke websitebezoekers. Met als doel het opvolgen van de bedrijven die voor jou interessant zijn op basis van hun gedrag op de website.

Waarom zou ik LeadElephant gebruiken?
Door gebruik te maken van LeadElephant zie je welke bedrijven welke pagina’s op jouw website bezoeken, en hoe vaak ze terugkomen. Zo word je in staat gesteld om bij te houden naar welke producten of diensten jouw (zakelijke) websitebezoekers op zoek zijn. Hartstikke waardevolle informatie, want hierdoor heb je de mogelijkheid om oriënterend of zelfs aankoopgedrag in een vroegtijdig stadium te ontdekken.

mack-book

Wat kan ik zien met LeadElephant?
Je kunt onder andere de volgende gegevens verwachten:

  • Bedrijf
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres (indien publiek)
  • Kamer van Koophandel
  • LinkedIn
vs2

Waarin onderscheidt LeadElephant zich van Google Analytics?
Google Analytics is per definitie een statistiekenprogramma dat informatie toont die kan worden gebruikt om je website te optimaliseren. LeadElephant is daarentegen een marketingtool die zich richt op het herkennen van bedrijven en daarmee het genereren van leads voor jouw salesafdeling.

Kan ik mijn CRM-pakket koppelen aan LeadElephant?
Ja. Wanneer jouw CRM-pakket het toelaat, zijn er verschillende mogelijkheden waarmee je de door LeadElephant gegenereerde leads (automatisch) in je CRM-pakket kunt laten plaatsen.

Hoe gaat de installatie in zijn werk?
De installatie is heel eenvoudig. BureauZuid plaatst als officiële partner van LeadElephant een stukje code op iedere pagina van jouw website. Zodra de code is geplaatst, ontvang je de inloggegevens en kun je direct beginnen met het herkennen van bedrijven.

Wat kost LeadElephant?
De prijs voor het gebruik van LeadElephant is afhankelijk van het aantal bezoekers dat jouw website heeft. Aan de hand van de hoeveelheid verkeer op de website, wordt er een vast maandelijks bedrag vastgesteld.


Zet bezoekers om in sales!

Start zo snel mogelijk met het omzetten van websitebezoekers in sales. Onze Strategy Director Mathieu Hermans vertelt je graag over alle mogelijkheden van LeadElephant. Of laat ons meteen de tool op jouw website implementeren. Neem contact op en wij komen in actie!


Meer weten over dit onderwerp?